ŠD Sodražica

Atletska šola teka

Vsi, ki vas atletika zanima in bi se želeli preizkusiti v kraljici športov ste vabljeni v Atletsko šolo ŠD Sodražica in Rokometno šolo, kjer damo mladim priložnost, da se izkažejo. Vpis bo 03.09.2020 ob 16.30 uri pred Športno dvorano Sodražica. Po tem datumu bo možen vpis vsak torek in četrtek od 15.30 do 16.30 v Športni dvorani Sodražica. Več informacij boste prejeli na številki 041-604-185 ali na email naslovu: akspela@siol.net.

Vadba

Program vadbe bo prilagojen starosti otroka in sicer bo prehajal skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa bo osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin.

Vodstvo

Vadba otroka bo organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka tako v atletski šoli kot v Rokometni šoli.

Program

Od 10 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike. Otroci začnejo trenirati na atletskem stadionu. Tudi število treningov bo individualno po dogovoru s trenerjem.Organiziramo tudi športne tabore in priprave.

NOVO - ROKOMETNA ŠOLA

Zakaj rokomet?

Rokomet je daleč najuspešnejši ekipni šport v Sloveniji. Marsikateremu otroku je že krojil usodo, najprej kot igra, druženje in primeren način preživljanja prostega časa, kasneje kot resen hobi. STARŠI POMAGAJTE nam otroke spraviti iz svojih ,, multimedijskih brlogov,, nazaj na športne površine. Rokometno šolo bo poučevala nekdaj odlična rokometašica RK Krim, reprezentantka Tamara Dizdarevič. Skozi športno igro boste spoznali elemente rokometne igre ter spoznali timsko delo v rokometu. Vabljeni

Telovadba za najmlajše

Vsebine programa za otroke temeljijo na razvoju osnovnih gibalnih sposobnosti in spretnosti ter se opirajo na prvine športne gimnastike, prilagojene posameznim starostnim stopnjam, predznanju in količini vadbe. S športno aktivnostjo v predšolskem in osnovnošolskem obdobju zadovoljujemo otrokovo naravno razvojno potrebo po gibanju ter načrtno in organizirano vplivamo na otrokov motorični razvoj. Namen vadbe pa ni le telesni razvoj otroka, temveč tudi duševni. Med vadbo se otroci učijo vztrajnosti, vključujejo se v skupinske igre in se med seboj družijo, kar pa zagotovo otrokom omogoča še bolj sproščeno življenje.

Pri nas tekmovalni rezultat NI pomemben

Telovadbo za najmlajše bo vodila izkušena vaditeljica. Vadba je namenjena otrokom od 3. do 5. leta starosti. Otroci od 3. do 5. leta starosti vadijo sami pod vodstvom vaditeljev. Vadba poteka dvakrat tedensko približno eno šolsko uro.


ATLETSKA ŠOLA TEKA ŠPELA

Športna dvorana Sodražica Dan Ura
Šoloobvezni otroci, telovadba za najmlajše - dvorana Torek 15.30 - 16.30
Šoloobvezni otroci, telovadba za najmlajše - dvorana Četrtek 15.30 - 16.30

ROKOMETNA ŠOLA ŠPELA

Športna dvorana Sodražica Dan Ura
Šoloobvezni otroci - dvorana Torek 15.30 - 16.30
Šoloobvezni otroci - dvorana Četrtek 15.30 - 16.30

Vpis bo 03.09.2020 ob 16.30 uri pred Športno dvorano Sodražica. Po tem datumu bo možen vpis vsak torek in četrtek od 15.30 do 16.30 v Športni dvorani Sodražica.


NOVOOOO Atletska šola teka in Rokometna šola na OŠ dr. Antona Debeljaka Loški Potok Dan Ura Trener
Šoloobvezni otroci, telovadba za najmlajše (Atletski vrtec) Torek 17.00 do 18.00 Špela D.
Rokometna Šola Torek 17.00 do 18.00 Tamara D.

Bodi v dobri družbi in pripelji še prijatelje!


KONTAKTNI OBRAZEC

Imate vprašanje? Želite vpisati otroka? Izpolnite obrazec in navedite vse kar vas zanima. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.

Prikaži

Vpiši se v atletsko šolo v mesecu septembru in oktobru! AK Špela Grosuplje ŠD Sodražica  ŠD Brezovica


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.