ŠD Brezovica

Vpis bo 13.09.23 ob 16.00 uri mala telovadnica OŠ Brezovica. Po tem datumu bo možen vpis vsak ponedeljek in sredo od 16.00 do 17.00 v mali telovadnici OŠ Brezovica.

Vabljeni v dobro družbo.

Atletska šola teka

Vsi, ki vas atletika zanima in bi se želeli preizkusiti v kraljici športov ste vabljeni v Atletsko šolo ŠPELA na Brezovici, kjer damo mladim priložnost, da se izkažejo. Več informacij pa boste prejeli na številki 041-604-185 ali na email naslovu: akspela@siol.net.

Športno društvo ŠPELA Brezovica, Na Brce 27, 1351 Brezovica GSM: 041-604-185 Špela

Vadba

Program vadbe bo prilagojen starosti otroka in sicer bo prehajal skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa bo osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin.

Vodstvo

Vadba otroka bo organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 6-9 let. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka.

Program

Od 10 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike. Otroci začnejo trenirati na atletskem stadionu. Tudi število treningov bo individualno po dogovoru s trenerjem.Organiziramo tudi športne tabore in priprave.

Telovadba za najmlajše

Vsebine programa za otroke temeljijo na razvoju osnovnih gibalnih sposobnosti in spretnosti ter se opirajo na prvine športne gimnastike, prilagojene posameznim starostnim stopnjam, predznanju in količini vadbe. S športno aktivnostjo v predšolskem in osnovnošolskem obdobju zadovoljujemo otrokovo naravno razvojno potrebo po gibanju ter načrtno in organizirano vplivamo na otrokov motorični razvoj. Namen vadbe pa ni le telesni razvoj otroka, temveč tudi duševni. Med vadbo se otroci učijo vztrajnosti, vključujejo se v skupinske igre in se med seboj družijo, kar pa zagotovo otrokom omogoča še bolj sproščeno življenje. Pri nas tekmovalni rezultat NI pomemben

Telovadbo za najmlajše bo vodila izkušena vaditeljica. Vadba je namenjena otrokom od 4. do 5. leta starosti. Otroci od 4. do 5. leta starosti vadijo sami pod vodstvom vaditeljev. Vadba poteka dvakrat tedensko približno eno šolsko uro.


ATLETSKA ŠOLA TEKA ŠPELA

OŠ Brezovica – mala telovadnica Dan Ura Vaditelji
Šoloobvezni otroci, telovadba za najmlajše Ponedeljek, sreda 16.00 – 17.00 Špela Bizjak, Tajra Zukanovič

Vpis bo 13.09.23 ob 16.00 uri mala telovadnica OŠ Brezovica. Po tem datumu bo možen vpis vsak ponedeljek in sredo od 16.00 do 17.00 v mali telovadnici OŠ Brezovica.


Bodi v dobri družbi in pripelji še prijatelje!


KONTAKTNI OBRAZEC

Imate vprašanje? Želite vpisati otroka? Izpolnite obrazec in navedite vse kar vas zanima. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.