AK Špela

Vpis v Atletsko šolo teka je 24.08.2020 ob 17.00 za OŠ Brinje pri leseni hiški. Po tem datumu se nam lahko pridružite vsak ponedeljek, sredo in petek od 17.30 do 18.30 ure.

Vabljeni v dobro družbo.

ATLETIKA KRALJICA ŠPORTOV

Vpis v atletsko šolo teka poteka na Atletskem stadionu za OŠ Brinje

Vsi, ki vas atletika zanima in bi se želeli preizkusiti v kraljici športov ste vabljeni v Atletsko šolo ŠPELA, kjer damo mladim priložnost, da se izkažejo. Več informacij pa boste prejeli na številki 041-604-185 ali na e-mail naslovu: akspela@siol.net.

Kaj nudimo v atletski šoli

Vadba

Program vadbe bo prilagojen starosti otroka in sicer bo prehajal skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa bo osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin.

Vodstvo

Vadba otroka bo organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 6-9 let. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka.

Program

Od 10 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek pionirske atletike.

URNIK VADBE

ATLETSKA ŠOLA TEKA ŠPELA Atletski stadion za OŠ Brinje Dan Ura   Vaditelj  
Šoloobvezni otroci in atletski vrtec Ponedeljek 17.00 - 18.00 Hana Dorotea Merzel in Natanael Merzel
Šoloobvezni otroci in atletski vrtec Sreda 17.00 - 18.00 Hana Dorotea Merzel in Natanael Merzel
Tekmovalna atletika Ponedeljek, sreda, petek 17.30 - 19.00 Špela Dizdarevič, Klemen Trontelj
Tekmovalna atletika, meti ( kopje, krogla, vortex, disk) Ponedeljek, sreda, petek 17.30 - 19.00 Gašper Dizdarevič

V času zime bodo treningi potekali v telovadnici ob Ponedeljkih in Sredah od 17.00 do 18.00.


KONTAKTNI OBRAZEC

Imate vprašanje? Želite vpisati otroka? Izpolnite obrazec in navedite vse kar vas zanima. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.

Prikaži

Vpiši se v atletsko šolo v mesecu septembru in oktobru! AK Špela Grosuplje ŠD Sodražica  ŠD Brezovica


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.