AK Špela

Vpis v Atletsko šolo teka je 05.09.2018 ob 17.30 za OŠ Brinje pri leseni hiški. Po tem datumu se nam lahko pridružite vsak ponedeljek in sredo od 17.30 do 18.30 ure.

Vabljeni v dobro družbo.

ATLETIKA KRALJICA ŠPORTOV

Vpis v atletsko šolo teka poteka na Atletskem stadionu za OŠ Brinje

Vsi, ki vas atletika zanima in bi se želeli preizkusiti v kraljici športov ste vabljeni v Atletsko šolo ŠPELA, kjer damo mladim priložnost, da se izkažejo. Več informacij pa boste prejeli na številki 041-604-185 ali na e-mail naslovu: akspela@siol.net.

Kaj nudimo v atletski šoli

Vadba

Program vadbe bo prilagojen starosti otroka in sicer bo prehajal skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa bo osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin.

Vodstvo

Vadba otroka bo organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut za otroke od 6-9 let. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka.

Program

Od 10 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek pionirske atletike.

URNIK VADBE

ATLETSKA ŠOLA TEKA ŠPELA Atletski stadion za OŠ Brinje Dan Ura Vaditelj
Šoloobvezni otroci in atletski vrtec Ponedeljek 17.30 - 18.30 Mohar Matija
Šoloobvezni otroci in atletski vrtec Sreda 17.30 - 18.30 Špela Dizdarevič
Tekmovalna atletika Ponedeljek, sreda, četrtek 17.00 - 18.30 Špela Dizdarevič, Mohar Matija

V času zime bodo treningi potekali v telovadnici na Gasilski cesti 10.


KONTAKTNI OBRAZEC

Imate vprašanje? Želite vpisati otroka? Izpolnite obrazec in navedite vse kar vas zanima. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). * Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.

Prikaži

Vpiši se v atletsko šolo v mesecu septembru in oktobru! AK Špela Grosuplje ŠD Sodražica  ŠD Brezovica