Dosežki kluba

Uspešno zaključila naziv STROKOVNI DELAVEC 1 – TRENER

Klemen Trontelj in Gašper Dizdarevič sta uspešno zaključila izobraževanje in dne 29.06.2020 prejela Diplome z nazivom STROKOVNI DELAVEC 1- TRENER. Tako Klemen kot Gašper sta že uspešno zajadrala v trenerske vode s svojimi varovanci. Gašper se je osredotočil predvsem na mete in s svojim varovancem Nejcem Adamom že pridno nabirata dobre rezultate, saj bo Nejc nastopil na Evropskem prvenstvu za mlade v BRNU v mesecu septembru.

Klemen je prevzel mlade atleti in tudi on si želi uspeha s svojo skupino, saj bo tudi Klemen popeljal nekatere svoje atlete Lano Zidar, Gala Sagmeister, Marušo Jurjevčič, Nušo Strnad na Evropsko prvenstvo za mlade v Brno.

Čestitke obema in veliko trenerskih uspehov. Ponosni smo na vaju.

Srebrna trenerska značka Špeli Dizdarevič

Špela Dizdarevič, ustanoviteljica in gonilna sila AK ŠPELA od leta 1994 s svojim znanjem pridno navdušuje mlade atlete. V svoji atletski vrsti je vzgojila in dala navdih številnim atletom in s ponosom omeni, da je svoje znanje in začetno kraljico športov ATLETIKO predala trenutno eni najuspešnejših atletinji Maruši Mišmaš. Ponosna je na svoje delo, saj v svoji atletski šoli konstantno opozarja na sebe, da je njeno delo predano KRALJICI ŠPORTOV ATLETIKI. Sama o sebi pravi: ATLETIKA in delo z atleti mi je v ponos in to bom delala do takrat, ko bom v svojem delu uživala. Ni ji žal za vsak korak, ki ga preživi na atletskem stadionu, saj je ATLETIKA njena predanost. V atletski šoli ŠPELA trenutno vadi 90 nadobudnežev in nekateri med njimi že kažejo prve uspehe in že stopajo po sledeh nekdaj klubske atletinje Maruše Mišmaš.

Na sliki: Predsednik AZS Roman Dobnikar in trenerka Špela Dizdarevič

Prikaži

Vpiši se v atletsko šolo v mesecu septembru in oktobru! AK Špela Grosuplje ŠD Sodražica  ŠD Brezovica


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.