AK Špela – Ivančna Gorica

Atletska šola teka

Vsi, ki vas atletika zanima in bi se želeli preizkusiti v kraljici športov ste vabljeni v Atletsko šolo teka ŠPELA, kjer damo mladim priložnost, da se izkažejo. Vpis poteka vsak PONEDELJEK od 15.00 do 16.00 v primeru lepega vremena na ATLETSKEM STADIONU za SŠ Josipa Jurčiča Ivančna Gorica, v kolikor je slabo vreme, v telovadnici SŠ Josipa Jurčiča. Več informacij boste prejeli na številki 041-604-185 ali na email naslovu: akspela@siol.net.

Vadba

Program vadbe bo prilagojen starosti otroka in sicer bo prehajal skozi igro do resne atletske vadbe. Pri vseh pa bo osnovni poudarek na celovitem razvoju psiho-motoričnih sposobnosti. Otrok bo med drugim pri naši vadbi pridobil osnovna znanja tehnik vseh atletskih disciplin.

Vodstvo

Vadba otroka bo organizirana pod strokovnim vodstvom naših vaditeljev in sicer dvakrat tedensko po 60 minut. Skozi igro bomo razvijali osnovne motorične sposobnosti otroka tako v atletski šoli kot v Rokometni šoli.

Program

Od 10 let dalje pa velja individualni program, kar pomeni da se začne višja stopnja učenja atletike in spoznavanje vseh atletskih disciplin. Njihovi treningi praktično že pomenijo začetek vrhunske atletike. Otroci začnejo trenirati na atletskem stadionu. Tudi število treningov bo individualno po dogovoru s trenerjem.Organiziramo tudi športne tabore in priprave.

ATLETSKA ŠOLA TEKA ŠPELA

Atletski stadion za SŠ Josipa Jurčiča Dan Ura
Šoloobvezni otroci- lepo vreme stadion za SŠ Josipa Jurčiča Ponedeljek 15.00 - 16.00
Šoloobvezni otroci – telovadnica SŠ Josipa Jurčiča Ponedeljek 15.00 - 16.00

Bodi v dobri družbi in pripelji še prijatelje!


KONTAKTNI OBRAZEC

Imate vprašanje? Želite vpisati otroka? Izpolnite obrazec in navedite vse kar vas zanima. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen odgovora na vsebino vašega sporočila. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.

    Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.